CATALOG PANEL ORNAMENTAL

Paneluri ornamentale din PVC pentru usi exterioare si interioare din PVC si aluminiu Panelurile simple si cele ornamentale va sunt oferite intr-o gama variata de culori, din dorinta de a satisface si nevoile celor mai pretentiosi clienti. In prezent, se produc numeroase modele de panel ornamental pentru usi simple si duble in diferite nuante, cu posibilitatea variata de vitrare in functie de preferintele clientilor.

Decorurile de sticla de pe panelurile ornamentale din catalog sunt realizate atat cu sticla termoizolanta cat si cu sticla decorativa.

Datorita materialelor de cea mai buna calitate folosite in productie, panelurile noastre sunt rezistente la apa, foc, supraincalzire si temperaturi scazute.
Panelurile simple si cele ornamentale sunt protejate la exterior cu o folie din material plastic incolor usor de desprins.

Panelurile ornamentale sunt usor de intretinut, se curata de praf cu o carpa umeda. Panelurile ARTEDIL sunt confectionate pentru confortul si siguranta casei dumneavoastra.