Jaluzelele verticale

 Creaza impresia de spatiu si ofera armonia de care aveti nevoie in casa sau biroul dumneavoastra.
Sistemele de jaluzele verticale sunt flexibile ca design si aspect, modelate in special dupa gustul dumneavoastra, creand o atmosfera placuta, moderna si de relaxare, in functie de materialul si textura alese pentru jaluzelele verticale.

Jaluzelele plisate

Sunt confectionate din material textil si reprezinta o gama de produse relativ recent introdusa la noi in tara.
Originale si fiabile, jaluzelele plisate pot fi modelate in cele mai ciudate forme.
Jaluzelele plisate se prind intotdeauna atat in partea de sus, cat si in partea de jos, de aceea pot fi folosite pentru ferestrele si usile cele mai dificile. Ele pot inlocui cu succes jaluzelele orizontale din aluminiu sau PVC, fiind ideale pentru persoanele care doresc ceva putin extravagant, dar si elegant.

Rulourile produse de societatea noastra sunt disponibile in doua sortimente de materiale: pvc si aluminiu.
Ele au, pe langa aspectul elegant, rolul de a proteja incaperea de patrunderea hotilor si pot fi dotate cu accesorii de siguranta care sa nu permita in nici un fel ridicarea lor fortata din afara.

Tipul de material din care sunt executate si calitatea acestuia asigura o stabilitate în timp deosebita, manevrabilitatea acestui tip de rulouri fiind foarte ridicata, asigurandu-se facilitatea de actionare chiar si pentru copii.

Dupa dorinta, se pot realiza sisteme de actionare complexe care sa asigure ridicarea/coborarea rulourilor programata in timp sau in functie de intensitatea radiatiei solare.

Artedil ofera usi de garaj sectionale intr-o gama variata de modele, completand astfel caracterul individual si elegant al locuintei dumneavoastra. Fie ca va construiti o casa noua sau renovati o casa, usile noastre se vor potrivi perfect, adaugand valoare si siguranta caminului dumneavoastra alaturi de o utilizare indelungata si silentioasa.

Artedil vine in intampinarea problemelor dumneavoastra cu o gama variata de usi de garaj, oferindu-va calitate si siguranta la un pret competitiv, servicii de un inalt grad de profesionalism la standarde europene .