geviss-dubla-deschidere-hoverDD geviss-dubla-deschidere-2c-hoverDSgeviss-deschidere-simpla-hover DD 2 canate geviss-culisanta-hoverCulisantă

Feroneria Geviss si-a dovedit excelenta in calitate, prin obtinerea certificatului de calitate eliberat de una din cele mai puternice firme de acreditare din Germania, IFT Rosenheim GmbH, prin care se certifica rezistenta la 15 000 de deschideri pentru sistemele de dubla deschidere.

Printr-o gama complexa de sisteme, feroneria Geviss va ofera posibilitatea de a oferi soluții tehnice fiecarei cerinte in parte. Atat prin sisteme de dubla deschidere foarte mici, sisteme de microventilatie, sisteme de actionare gresita, sisteme de osciloculisare cat si pentru orice sistem conform cerintelor clientului.

Introducerea sistemului de antiefractie a contribuit la cresterea semnificativa a sistemului de siguranta. Acest lucru venind ca o confirmare a faptului ca feroneria Geviss se afla permanent intr-un proces complex de imbunatatire atat din punct de vedere calitativ cat si din punct de vedere al sistemelor de siguranta.