Sc Artedil Srl este o societate cu raspundere limitata, avand capital integral privat. Activitatea societatii se concentreaza pe lucrari de constructii civile, productie tamplarie PVC, productie tamplarie aluminiu, usi interior, usi metalice si amenajari interioare.

Sc Artedil Srl este partenerul ideal si garantia succesului tau.
Inca de la inceputul activitatii, principalele preocupari ale companiei sunt cresterea calitatii lucrarilor executate, respectarea termenelor de executie, selectarea si perfectionarea personalului angajat, cunoasterea si utilizarea materialelor si a tehnologiilor de cea mai buna calitate, orientarea spre client.

Clientii si partenerii nostri sunt ”elementul central” pe care se fundamenteaza sistemul de management. Suntem condusi de angajamentul total fata de realizarea unui standard maximal de calitate in satisfacerea nevoilor dumneavoastra, intelegand ca aceasta este singura abordare care ne poate asigura un ritm sustinut de crestere si dezvoltare pe termen lung.

Orice proiect de constructie, consolidare, reparatie, renovare, amenajare este in primul rand o investitie ce implica un efort financiar din partea dumneavoastra.

Noi oferim servicii profesioniste in ceea ce priveste domeniul constructiilor si al amenajarilor interioare. Va stam la dispozitie cu o echipa calificata, care pun accent pe munca si servicii de inalta calitate, avand astfel garantia ca investitia facuta de dumneavoastra este in siguranta.

Misiunea noastra este sa oferim clientilor nostri cele mai bune servicii in materie de pret si calitate, si de a proteja mediul inconjurator, atingand cele mai inalte standarde de calitate in activitatile noastre.

Obiective

Obiectivele noastre sunt acelea de a castiga noi clienti, de a ne impune pe piata prin pret-calitate si de a gasi noi colaboratori in toate judetele din tara si peste hotare.

Ce oferim ?

  • Oferim proiectare, executie, montaj sisteme de tamplarie pvc si aluminiu , REHAU, WINOLINE, ALUMIL la cel mai bun pret.
  • Garantie de 10 ani la tamplarie pvc, marca REHAU, feronerie MACO.
  • Montam usi de garaj automatizate, rulouri exterioare, aluminiu si pvc jaluzele orizontale-verticale, fatade, vitrine, balcoane etc.
  • Executam amenajari interioare-exterioare, reamenajari, reconditionari scari de bloc etc.